ГоловнаПолітика

Нардеп Мельничук розбив ніс депутату Ліньку після ефіру на NewsOne (оновлено)

Бійка сталася через стару історію про виключення Мельничука з РПЛ.

У ніч на 19 квітня після ефіру на телеканалі NewsOne відбулася бійка між депутатами Верховної Ради Сергієм Мельничуком і Дмитром Ліньком.

Фото: newsone.ua

Як повідомляють на сайті каналу, конфлікт почався ще під час програми через стару історію з виключенням Мельничука з фракції Радикальної партії. Мельничук намагався вдарити Лінька під час зйомок, але ведучий не дав це зробити. Після ефіру Мельничук усе-таки зустрів Лінька й ударив біля сцени. Тільки-но вони вийшли з ефіру - відбулася бійка.

Лінько зазначив, що заяву писати не буде, а ніс, радше за все, зламаний. При цьому він пообіцяв зробити так, щоб Мельничук відповів за законом.

Оновлення. Київська місцева прокуратура №9 відкрила кримінальне провадження за фактом бійки між народними депутатами. Про це йдеться на сайті прокуратури Києва.

Відомості внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань з попередньою кваліфікацією за ч.1 ст.296 Кримінального кодексу.

Бійку розслідуватиме Солом'янське управління поліції Києва під процесуальним керівництвом прокуратури.

Нагадаємо, колишній командир батальйону "Айдар", народний депутат Сергій Мельничук був виключений з фракції Радикальної партії Олега Ляшка ще в лютому 2015 року "за дії, які дискредитують звання народного депутата України і за порушення присяги народного депутата України".

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram