ГоловнаПолітика

"Нацкорпус" зірвав тренінг про роботу психолога з ЛГБТ у Полтаві

15 чоловік увірвалися до приміщення та порвали матеріали тренінгу.

"Нацкорпус" зірвав тренінг про роботу психолога з ЛГБТ у Полтаві
Фото: facebook.com/nationalcorps.poltava

31 березня в Полтаві представники "Національного корпусу" зірвали тренінг "Особливості роботи психолога з представниками ЛГБТ-спільноти", що відбувався в одному з місцевих готелів.

Видання "Полтавщина" повідомляє, що тренінг проводила організація "Батьківська ініціатива ТЕРГО". Подібні заходи відбуваються в рамках навчальної тренінгової програми організації Freedom House. Мета програми - посилити рух за права ЛГБТ в Україні та навчити активістів, що підтримують ці права.

"Приблизно 15 чоловік увірвалися вранці, на початку тренінгу. Ми подзвонили в поліцію. Поки їхала поліція, вони встигли порвати матеріали - наші сертифікати, які ми видаємо учасникам, блокноти для нотаток, поводилися грубо, відбирали телефони, оскільки активісти намагалися їх зняти. Поліція вивела цих скандалістів", - розповіла "Громадському радіо" керівник ТЕРГО Олена Глоба.

На сторінці полтавського "Нацкорпусу" тренінг назвали "шабашем  радикальних лібералів".

"Ми не дозволимо визнання ідеології ЛГБТ. "Національний корпус" виступає за традиційні сімейні цінності і вважає такі заходи цинічним ігноруванням волевиявлення більшості громадян. Українці мають право протистояти загрозам, які ведуть до утвердження ліберальної диктатури в українському суспільстві. Ми будуємо здорову націю", - цитує націоналістів видання.    

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram