ГоловнаПолітика

Апеляція із запобіжного заходу Труханову призначена на 26 лютого

Відсторонення мера від посади розглянуть 22 лютого.

Апеляція із запобіжного заходу Труханову призначена на 26 лютого
Фото: truhanov.od.ua

Апеляційний суд Києва 26 лютого розгляне апеляційні скарги Спеціалізованої антикорупційної прокуратури на рішення Солом'янського районного суду міста Києва про обрання запобіжного заходу у вигляді особистої поруки меру Одеси Геннадію Труханову і його заступнику Павлу Вугельману.

Про це УНІАН повідомили в прес-службі Апеляційного суду Києва.

За словами співрозмовника агентства, судове засідання з розгляду апеляційної скарги на запобіжний захід Вугельману почнеться о 12.10. Апеляційну скаргу на запобіжний захід Труханову суд розгляне о 15.30.

22 лютого Солом'янський райсуд Києва має розглянути клопотання САП про відсторонення Труханова і Вугельмана від посад.

Нагадаємо, 15 лютого меру Одеси Труханову, який підозрюється в заволодінні майном шляхом зловживання службовим становищем при покупці міськрадою приміщення заводу "Краян", Солом'янський райсуд Києва обрав запобіжний захід у вигляді особистої поруки народного депутата від "Блоку Петра Порошенка" Дмитра Голубова. Ще одному фігуранту "справи Краян", заступнику мера Одеси Павлу Вугельману суд обрав аналогічний запобіжний захід. Його взяли на поруки народні депутати Олександр Пресман з групи "Відродження" та Юрій Мірошниченко з фракції "Опозиційний блок". Прокурори просили заарештувати Труханова і Вугельмана з альтернативою внесення застави в розмірі 50 млн грн і 30 млн грн відповідно.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram