ГоловнаПолітика

До законопроекту про реінтеграцію Донбасу на 14 сторінках подано поправок на 800 сторінок, - Тука

Як після ухвалення відповідного законопроекту буде називатися Антитерористична операція, Тука наразі не знає.

До законопроекту про реінтеграцію Донбасу на 14 сторінках подано поправок на 800 сторінок, - Тука
Георгий Тука
Фото: Макс Левин

До законопроекту про реінтеграцію Донбасу, який вміщено на 14 сторінках, подано поправок на 800 сторінок. Про це заявив заступник міністра з питань тимчасово окупованих територій і внутрішньо переміщених осіб України Георгій Тука.

"Мені, як людині, дуже важко уявити, яким чином у документ, який складається з 14 сторінок, можна внести поправки на 800 сторінок. Тому я навіть не можу уявити, який врешті-решт документ буде винесено у залу Верховної Ради на голосування", - сказав він в ефірі "5 каналу".

На запитання, чи зрозуміло, як після ухвалення відповідного законопроекту буде називатися Антитерористична операція, він сказав: "Наразі ні, я не готовий дати відповідь на це запитання. Тому що на останній нараді, в якій брали участь абсолютно всі представники силових відомств, юристи з цих силових відомств, була дискусія, і фінальної версії я поки що не знаю".

Нагадаємо, народний депутат від Блоку Петра Порошенка, представник президента у Верховній Раді Ірина Луценко заявила, що на сьогодні до комітету з нацбезпеки надійшло більш ніж 2 тисячі поправок у законопроект про реінтеграцію Донбасу.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram