ГоловнаПолітика

Мосійчук зажадав, щоб Рада розслідувала замах на нього

Нардеп планує бути на наступному пленарному засіданні 7 листопада.

Мосійчук зажадав, щоб Рада розслідувала замах на нього
Фото: EPA/UPG

Депутат Верховної Ради Ігор Мосійчук виступив за створення парламентом тимчасової слідчої комісії з розслідування замаху на нього.

Про це він заявив на брифінгу.

"У вівторок (7 листопада) парламентське засідання має розпочатися зі створення тимчасової слідчої комісії з розслідування замаху на життя Мосійчука та теракту, який стався. Парламент не повинен мовчати. Убивство Павла Шеремета, убивство Тимура Махаурі, який був моїм знайомим ... Убивство офіцера СБУ і Міноборони. Потрібно цьому покласти край", - заявив Мосійчук.

Він також додав, що планує бути на наступному пленарному засіданні.

"Поки ходити не можу, але буду робити все, щоб наступного вівторка бути на пленарному засіданні парламенту", - сказав нардеп.

Він також зазначив, що його помічники мають намір подати до правоохоронних органів заяву про додаткову кваліфікацію вибуху як замаху на державного діяча і вбивство двох і більше осіб.

Нагадаємо, 25 жовтня в Києві біля будівлі телеканалу "Еспресо.TV" прогримів вибух. Вибухівку заклали в залишений мотоцикл. У результаті вибуху загинули дві людини - охоронець Мосійчука і випадковий перехожий.

Поранення отримали троє: Мосійчук, директор агентства моделювання ситуацій, політолог Віталій Бала, а також жінка, яка проходила повз. За словами лікарів, загрози їхньому життю немає.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram