ГоловнаПолітика

Садовий про об'єднання демсил: "Говорити про це за два роки до виборів абсурдно"

Лідер "Самопомочі" прокоментував можливий союз із Саакашвілі.

Садовий про об'єднання демсил: "Говорити про це за два роки до виборів абсурдно"
Фото: Павло Паламарчук

Об'єднання "Самопомочі" з іншими політичними силами має сенс тільки в парламенті. Так мер Львова Андрій Садовий прокоментував версії про можливий політичний союз його партії з рухом колишнього грузинського президента Михайла Саакашвілі в інтерв'ю Соні Кошкіній.

"Коли колеги-політики приїхали до Львова (йдеться про візит Саакашвілі після прориву кордону - ред.), я їх зустрів, запросив на чай-каву. Ми сиділи в кабінеті, спілкувалися. Потім разом пішли на вечерю. І розійшлися спати. Говорили багато про що, якихось конкретних рішень не приймали. Спілкування було ще наступного дня. І опісля. Коли до мене телефонують люди, приїжджають, я завжди їх приймаю, з ними спілкуюся. Це нормально. Коли ж приймаються якісь рішення - ми виходимо до преси й оголошуємо про це", - зазначив Садовий.

За його словами, переговори про об'єднання з іншими партіями сьогодні не ведуться.

"В Україні ми маємо об'єднання з тими людьми, які нас підтримують. Якщо говорити про інших політиків, то об'єднуватися треба в парламенті. У парламенті. Щоб продуктивно працювати і приймати закони. Говорити сьогодні, за два роки до виборів, про якісь об'єднання абсурдно. Тим паче в українській політиці. Необхідна певна комунікація, спілкування. Мені приємно, коли Гриценко приїжджає до Львова, заходить на каву. Ми п'ємо каву, спілкуємося. І з Тимошенко, коли вона у Львові. І з іншими політиками. Це бажання підтримувати нормальні людські стосунки. Тому що коли людські стосунки є, на тому фундаменті вже можна щось будувати", - резюмував мер Львова.

Докладно про це читайте в повному тексті інтерв'ю "Андрій Садовий: «Самопоміч» братиме участь в президентській кампанії»".

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram