ГоловнаПолітика

Суд відмовився заарештувати директора департаменту держзакупівель Міноборони

Володимира Гулевича відпустили під домашній арешт.

Суд відмовився заарештувати директора департаменту держзакупівель Міноборони
Фото: Цензор.НЕТ

Солом'янський районний суд Києва відмовився заарештувати і відпустив під домашній арешт директора департаменту держзакупівель Міністерства оборони Володимира Гулевича, підозрюваного в розтраті 149 млн гривень.

Суддя Олександр Бобровник відмовив у задоволенні клопотання Спеціалізованої антикорупційної прокуратури про арешт Гулевича.

Водночас суд відправив Гулевича під цілодобовий домашній арешт, зобов'язав носити електронний браслет і здати закордонний паспорт.

Як повідомляли, сторона звинувачення просила суд узяти Гулевича під варту терміном на два місяці з можливістю внесення застави в розмірі 10,3 млн гривень.

Нагадаємо, 11 жовтня детективи НАБУ затримали чотирьох осіб у справі про корупційні схеми із закупівлею палива для армії. Двом можновладним чиновникам Міністерства оборони вручили підозру - Ігорю Павловському і директору Департаменту держзакупівель і матеріального забезпечення Володимиру Гулевичу. Увечері 12 жовтня суд відправив під домашній арешт заступника міністра оборони Павловського.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram