ГоловнаПолітика

Луценко входив у фракцію Соціалістичної партії, яка повним складом підтримала рішення Київради щодо землі, - Довгий

Луценко входив у фракцію Соціалістичної партії, яка повним складом підтримала рішення Київради щодо землі, - Довгий
Фото: 24tv.ua

Генеральний прокурор Юрій Луценко входив до складу фракції Соціалістичної партії, яка повним складом підтримала рішення про виділення землі, у голосуванні за які намагаються звинуватити Олеся Довгого. Про це заявив сам Довгий під час засідання регламентного комітету.

"Рішення щодо виділення землі фракція Соціалістичної партії підтримала у повному складі, Юрій Віталійович Луценко був її членом, змінивши місце у Київраді на крісло міністра МВС. Чому б Луценку не запитати його колег - чи чинився на них будь-який вплив, чи самостійно вони ухвалили рішення підтримати внесення питань щодо виділення землі на голосування, чому вони вирішили проголосувати за ці рішення", - заявив Довгий.

Депутат також зазначив, що Генеральна прокуратура звинувачує його не у порушенні закону під час підготовки рішень про виділення земельних ділянок, а в порушенні регламенту ведення сесії. "Але чому в такому разі Генеральна прокуратура не пред'являє претензії нинішньому керівництву Верховної Ради, яке пропонувало з голосу внести зміни до держбюджету, що стосуються розподілу 30 млрд грн? Чому ми бачимо такий вибірковий підхід?" - прокоментував Довгий.

На думку депутата, справа проти нього є зведенням політичних рахунків і не містить доказів порушення закону секретарем Київради.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram