ГоловнаПолітика

Сироїд обрали головою київського осередку "Самопомочі" під час її голодування під АП

Вибори відбулися в зв'язку з закінченням терміну повноважень попереднього голови Максима Гапчука.

Сироїд обрали головою київського осередку "Самопомочі" під час її голодування під АП
Фото: 24tv.ua

Віце-спікера Верховної Ради Оксану Сироїд обрали керівником київського осередку партії "Самопоміч" у зв'язку із закінченням терміну повноважень попереднього голови Максима Гапчука.

Про це повідомляють на сайті партії.

"Вибори голови столичної партійної організації відбулися увечері 22 червня за стінами Адміністрації президента України, де триває голодування народних депутатів Олега Березюка, Оксани Сироїд і Тараса Пастуха через сміттєву блокаду Львова. Вибори відбулися в зв'язку з закінченням дворічного терміну повноважень колишнього керівника міської партійної організації Максима Гапчука", - йдеться в повідомленні.

Відзначають, що за кандидатуру Сироїд учасники зборів проголосували одноголосно.

"Київ - один з основних форпостів нашої діяльності. Тому відразу після завершення протесту під АП, нам слід братися за роботу з київськими районними організаціями і формувати бачення Стратегії, яка перетворить Київ на справжнє європейське місто. Знаю, столична «Самопоміч» мене багато чому навчить, і спільними зусиллями ми зможемо якісно змінити життя всіх киян, а отже - країни загалом", - заявила Сироїд.

Також на зборах затвердили оновлений склад Виконавчого комітету.

Нагадаємо, в понеділок лідер "Самопомочі" Олег Березюк оголосив голодування на знак протесту проти сміттєвої блокади Львова. Голодування голова фракції "Самопоміч" проводить на ганку Адміністрації президента. У вівторок до нього приєдналася Сироїд.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram