ГоловнаПолітика

Порошенко зустрівся з міністром торгівлі США

Президент запросив американський бізнес брати участь у приватизації українських підприємств.

Порошенко зустрівся з міністром торгівлі США
Фото: http://www.president.gov.ua

Президент України Петро Порошенко в середу зустрівся з міністром торгівлі США Вілбуром Россом.

Головну увагу під час зустрічі Порошенко зосередив на можливостях активізації інвестиційної діяльності американських компаній в Україні, а також розвитку двосторонньої торгівлі, зокрема в контексті розширення експорту української продукції в США, повідомляється на сайті президента.

Президент поінформував американську сторону про хід реформ в Україні і зусиллях української влади, спрямованих на поліпшення ділового клімату в країні і створення умов для роботи іноземних компаній.

При цьому окремо було відзначено рішучі кроки для вдосконалення судової системи, поліпшення роботи митних і податкових органів.

Міністр торгівлі США висловив зацікавленість у розширенні ділової активності американських компаній на українському ринку, зазначивши прогрес, який здійснила Україна за останні роки.

Порошенко також поінформував Росса про плани реалізації програми приватизації в Україні і наголосив на можливостях для залучення американських інвесторів.

Нагадаємо, під час візиту в США Порошенко зустрівся з президентом США Дональдом Трампом, віце-президентом Майком Пенсом, держсекретарем Рексом Тіллерсоном, міністром оборони США Джеймсом Меттісом і іншими офіційними особами.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram