ГоловнаПолітика

МВС пообіцяло кардинально змінити систему навчання поліцейських

З нового навчального року викладання осучаснять.

МВС пообіцяло кардинально змінити систему навчання поліцейських

Міністр внутрішніх справ Арсен Аваков і голова Нацполіції Сергій Князєв пообіцяли докорінну зміну системи навчання майбутніх поліцейських з початку нового навчального року.

Про це вони сказали під час візиту в Одеський державний університет внутрішніх справ 9 червня, повідомляється на сайті МВС.

"Ми прийшли до єдиної думки, що до початку нового навчального року ми докорінно змінимо систему викладання оперативно-раптової діяльності, пошукових, розвідувальних та контррозвідувальних заходів, здійснюваних із застосуванням оперативних і оперативно-технічних засобів", - сказав Князєв.

Зі свого боку, Аваков зазначив, що одним із сучасних центрів підготовки кадрів стане одеський виш.

"Необхідна адекватність і відповідність навчального процесу новим викликам. Нам не потрібні старі підходи, нам потрібні компетентні, добре підготовлені фахівці в кожному напрямку. Саме тому фундаментально важливо мати сучасні центри підготовки кадрів. Один з центрів, базовий стратегічний, перебуватиме в Одесі. Впевнений, що колектив університету з цим впорається", - сказав міністр.

У рамках заходу також відбулося закладення символічної капсули на місці будівництва нового корпусу ОДУВС та вручення 10 відзнак та грамот працівникам вишу.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram