ГоловнаПолітика

Білецький анонсував акції "тиску" на облради в усіх регіонах

Партія вимагає амністії, експропріації і заборони приватизації землі.

Білецький анонсував акції "тиску" на облради в усіх регіонах
Андрей Билецкий

Партія "Національний корпус" запланувала акції тиску на облради в усіх регіонах України, домагаючись ухвалення звернень до центральної влади з низкою вимог.

Про це повідомив лідер партії нардеп Андрій Білецький в ефірі Еспресо.TV.

"Ми хочемо створити тиск, показати, що ці речі підтримує кожен регіон. Ми будемо приходити в інші облради, будемо далі робити це і сподіваємося на розуміння. Потім, коли вже будемо мати за собою якусь консолідовану думку, два десятки звернень від областей, тоді ми обов'язково прийдемо до президента", - сказав він.

Нагадаємо, 30 травня члени Національного корпусу, "Свободи" і Правого сектору силою прорвалися на сесію Львівської облради і зірвали її. У сутичках постраждали 11 правоохоронців і троє цивільних. Поліція порушила справу за статтею "Хуліганство", однак про затримання серед учасників штурму не повідомила.

Націоналісти вимагали від депутатів облради прийняти звернення до центральної влади з вимогами підписати закон "Про амністію у 2016 році"; націоналізувати російський капітал в Україні; зупинити зростання тарифів на комунальні послуги; продовжити мораторій на продаж землі сільськогосподарського призначення.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram