ГоловнаПолітика

Парцхаладзе залишає посаду голови Київського обласного осередку БПП

Політик вирішив зосередитися на роботі в міністерстві.

Парцхаладзе залишає посаду голови Київського обласного осередку БПП

Заступник міністра регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства Лев Парцхаладзе вирішив піти з посади голови Київської територіальної організації партії "Блок Петра Порошенка "Солідарність" і зосередитися на діяльності в Міністерстві.

Про це він повідомив на своїй сторінці у Фейсбуці.

"Зараз я працюю на новій посаді заступника міністра в Міністерстві регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства. І, на жаль, не можу приділяти належну увагу Київській області, вирішувати всі необхідні питання. У Міністерстві переді мною стоять досить глобальні завдання - поширити позитивний досвід Київської області на всю Україну. І я хочу приділити цьому максимально свій час і сили. Тому попросив розглянути мою заяву про складання повноважень голови Київської територіальної організації партії "БПП "Солідарність". Тільки-но на з'їзді партії затвердили це рішення", - написав він.

У Мінрегіоні Парцхаладзе як заступник міністра відповідає за будівельний блок.

Нагадаємо, Парцхаладзе призначили заступником міністра регіонального розвитку та ЖКГ у листопаді минулого року. До цього він працював у КМДА.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram