ГоловнаПолітика

Призначено нового директора департаменту люстрації

28-річна Анастасія Задорожна раніше була помічницею нардепів Барни і Шишкіної.

Призначено нового директора департаменту люстрації
Фото: golos.ua

Міністерство юстиції призначило директоркою департаменту люстрації Анастасію Задорожну, пишуть Українські Новини з посиланням на сайт міністерства.

Задорожна стала переможницею конкурсного відбору.

Заступницею директора стала Олександра Чіковані, яка раніше також брала участь у конкурсі на посаду керівника департаменту люстрації.

Задорожна народилася 4 липня 1988 року. 2010 року закінчила Київський національний університет внутрішніх справ, спеціальність "Правознавство". Працювала головним спеціалістом відділу правового забезпечення та науково-аналітичної роботи департаменту люстрації. Із 17 березня 2017 року працювала в.о. директора люстраційного департаменту. З липня 2010 року перебуває в шлюбі.

Задорожна була офіційним помічником-консультантом депутата Верховної Ради Олега Барни (Блок Петра Порошенко) і депутата парламенту шостого скликання від Блоку Юлії Тимошенко Еліни Шишкіної.

Нагадаємо, це вже третій конкурс для обрання голови люстраційного департаменту, який Мін'юст провів після звільнення керівника департаменту Тетяни Козаченко в листопаді 2016 року. Протягом двох попередніх конкурсів переможця комісія визначити не змогла.

Департамент визначає тих, хто підпадає під люстрацію.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram