ГоловнаПолітика

Порошенко пообіцяв зробити все, щоб поїздки за кордон були дешевшими і в Україну прийшли лоукости

Президент наголосив, що на отриманні безвізу робота не завершується.

Порошенко пообіцяв зробити все, щоб поїздки за кордон були дешевшими і в Україну прийшли лоукости
Фото: president.gov.ua

Президент Петро Порошенко пообіцяв, що після отримання безвізового режиму, влада зробить усе для того, щоб подорожі українців до Європи стали більш доступними.

Про це він заявив під час зустрічі з президентом Національної академії наук Борисом Патоном і молодими вченими, повідомляють на сайті президента.

"Можу вам сказати, що на цьому робота не зупиняється. Ми зробимо, щоб поїздки українців були дешевшими, щоб в Україну прийшли «лоукости»", - наголосив Порошенко.

"Щоб ви, молоді вчені, за українським паспортом, не чекали дні або тижні в чергах перед консульствами, не витрачали мільярди гривень за сплату консульського збору, щоб не переплачували за квитки, а, витративши від 30 до 60 євро, мали можливість на власні очі переконатися в перевагах європейських цінностей, європейської системи, яка стала об'єднуючою національною ідеєю під час Революції гідності, і до якої зараз упевнено крокує Україна", - додав президент.

Нагадаємо, 6 квітня Європарламент проголосував за надання Україні безвізового режиму. В українському МЗС прогнозують завершення всіх необхідних процедур щодо безвізу впродовж двох місяців.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram