ГоловнаПолітика

Світлична і Мінгареллі обговорили проведення в Харкові засідання Моніторингового комітету РЄ

Конгрес відбудеться 27 червня.

Світлична і Мінгареллі обговорили проведення в Харкові засідання Моніторингового комітету РЄ
Фото: ХОГА

Юлія Світлична, керівник Харківської обласної державної адміністрації та Хьюг Мінгареллі, Голова Представництва Європейського Союзу під час робочої зустрічі обговорили хід підготовки до проведення в червні цього року в Харкові засідання Моніторингового комітету Конгресу місцевих і регіональних влад Ради Європи. Про це повідомляє сайт ХОДА.

Хьюг Мінгареллі зазначив, що Харківська область є для Європейського Союзу одним з пріоритетних регіонів для реалізації спільних проектів. Сторони також обговорили перші результати роботи відкритого в грудні 2016 року в Харкові регіонального представництва Європейського банку реконструкції і розвитку. І подальше отримання консультативної допомоги реалізації програм безпеки в регіоні, що надається в цій сфері харківським офісом Консультативної місії Європейського Союзу.

У Facebook Юлія Світлична повідомила, що голова місії ЄС Хьюг Мінгареллі привітав усіх харків'ян з історичним рішенням Конгресу місцевих і регіональних влад Ради Європи щодо проведення саме в Україні, в Харкові, 27 червня засідання Моніторингового комітету Конгресу.

«Обговорили з Х'югом Мінгареллі багато питань - про розвиток регіону, реалізацію спільних проектів, програм безпеки. Маємо підтримку всіх наших ініціатив», - так резюмувала Юлія Світлична підсумки зустрічі з Мінгареллі.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram