ГоловнаПолітика

Порошенко нагородив поліцейського, який брав участь у сутичці з Парасюком

Полковника Голубана, який виступав у середу з трибуни Ради, нагороджено орденом "За заслуги" ІІІ ступеня.

Порошенко нагородив поліцейського, який брав участь у сутичці з Парасюком
Фото: mvs.gov.ua

Президент Петро Порошенко нагородив орденом "За заслуги" ІІІ ступеня полковника поліції Юрія Голубана, який виступав у середу з трибуни Верховної Ради з приводу сутички з народним депутатом Володимиром Парасюком на блокпосту в Слов'янську.

Про це повідомляє прес-служба МВС.

"Згідно з указом Президента України Петра Порошенка, командир роти поліції особливого призначення Головного управління Національної поліції в Донецькій області Юрій Голубан нагороджений орденом «За заслуги» ІІІ ступеня - за вагомий особистий внесок у забезпечення правопорядку, захист конституційних прав і свобод громадян, зразкове виконання службового обов'язку і виявлену при цьому мужність", - йдеться в повідомленні.Зазначають

, що полковник поліції Голубан служив у спецпідрозділах МВС, СБУ, Міністерства оборони України. У липні 2014 року,  після початку агресії РФ, з пенсії пішов добровольцем у зону АТО, служив у добровольчому батальйоні "Київ-1". Брав участь у бойових діях 2014-15 років у Мар'їнці та Красногорівці, звільняв від бойовиків Мар'їнку під час штурму ворога 3-4 червня 2015 року. Був поранений, у 2015 році переніс складну операцію.

З червня минулого року очолює роту поліції особливого призначення Головного управління Національної поліції в Донецькій області.

Напередодні рота спецпризначення поліції Донецької області під командуванням Юрія Голубана зупинила на блокпосту в Слов'янську нардепа від "Самопомочі" Володимира Парасюка і прихильників залізничної блокади на Донбасі.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram