ГоловнаПолітика

Ситуація в Авдіївці залишається складною, - Гройсман

В Авдіївці він провів засідання оперативного штабу.

Ситуація в Авдіївці залишається складною, - Гройсман
Фото: kmu.gov.ua

Прем'єр-міністр Володимир Гройсман заявляє, що ситуація в Авдіївці залишається складною, обстріли відбуваються постійно.

Про це він сказав на брифінгу в Києві, передає УНІАН.

"Тільки-но повернувся з колегами з Авдіївки і хочу проінформувати вас про те, що ситуація залишається складною. Насправді обстріли відбуваються постійно, це відчувається. Буквально в самому місті інтенсивність цих обстрілів досить висока", - зазначив Гройсман.

За його словами, в Авдіївці він провів засідання оперативного штабу, який було сформовано вчора ввечері.

"Фактично сьогодні всі служби знають, що потрібно робити, але найголовніше сьогодні - подбати про людей, як про дітей, які перебувають в Авдіївці, так і людей уже похилого віку", - сказав Гройсман.

Голова уряду повідомив, що пройшовся вулицями міста, і підкреслив, що "ситуація дуже складна".

"Сьогодні у квартирах ми підтримуємо ледь теплі батареї, щоб сама система функціонувала. Людям дуже непросто. Розгорнули за рішенням штабу з надзвичайних ситуацій намети. У принципі місто абсолютно всім забезпечене - продукти харчування, намети для обігріву, і, в принципі, ми будемо забезпечувати в подальшому таку підтримку", - зазначив Гройсман.

Також він повідомив, що дав доручення, щоб на постійних засадах забезпечити людей питною і технічною водою.

Нагадаємо, в результаті потужних обстрілів в Авдіївці в понеділок була перебита остання лінія електропостачання. Місто залишилося без води, без електрики і без теплопостачання. Через постійні обстріли ремонтні бригади не можуть взятися до роботи, хоча існує домовленість із бойовиками про припинення вогню.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram