ГоловнаПолітика

Кононенко лікується від отруєння ртуттю, - джерело

Нардеп і соратник Президента відійшов від парламентських справ.

Кононенко лікується від отруєння ртуттю, - джерело
Фото: solydarnist.org

Народний депутат від БПП, соратник Президента Петра Порошенка Ігор Кононенко зараз проходить лікування внаслідок отруєння ртуттю. Про це йдеться в матеріалі шеф-редактора LB.ua Соні Кошкіної "Консервація". "Ігор Кононенко зараз заклопотаний особистими проблемами. Незадовго до Нового року в нього виявили... отруєння ртуттю. Згідно з вердиктом лікарів, її вміст у крові перевищено в 50 разів. Звісно, що на випадковість це не спишеш. За інформацією джерел, отруєння відбулося не миттєво - ртуть накопичувалася в організмі деякий час. З чого напрошується висновок: це не було замахом на вбивство, радше спробою залякати, вивести з ладу на півроку і довше", - йдеться в матеріалі.

"З огляду на те, що Кононенко є правою рукою Президента не так навіть у політичних, як у делікатних навколобізнесових справах, логічно припустити: можливо, «привіт» переказали не самому Ігореві Віталійовичу, а цілому Петру Олексійовичу", - пише також Соня Кошкіна.

Разом із тим мова йде про те, що через лікування парламентськими справами Кононенко практично не займається.

"У самій АП ключові рішення ухвалює вузьке коло. Це - сам Президент, Макар Пасенюк, Ігор Кононенко і Олександр Грановський. Ігор Райнін, Борис Ложкін, Віталій Ковальчук, Олександр Турчинов - уже «розширений склад», який залучають за потреби", - йдеться в тексті. Докладно про це читайте в тексті.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram