ГоловнаПолітика

Голова Одеської облради не помітив реформ Саакашвілі

Губернатор займався піаром себе як політика, вважає Урбанський.

Голова Одеської облради не помітив реформ Саакашвілі
Михаил Саакашвили

Голова Одеської облради Анатолій Урбанський вважає, що Михайло Саакашвілі на посаді очільника області займався будівництвом політичної кар'єри, а не реформами.

"Уже сьогодні реформи Президента дають перші плоди, але, на жаль, не в Одеській області. Він дуже багато говорив про дорогу Одеса - Рені. Йому дали всі важелі, повноваження, доходи з митниці, які могли бути перенаправлені на будівництво доріг. Але замість цього він вважав за краще піар в наметі. Одеса - морські ворота України, тут найсильніша митниця. Але Саакашвілі просив гроші на дорогу з бюджету. В результаті гроші знайшли. Їх виділили з державного бюджету завдяки зусиллями Президента Петра Порошенка, а не величезної кількості інвесторів, про яких так багато говорив Михайло Ніколозович", - наводить слова Урбанського видання "Думськая".

Голова облради передбачає, що незабаром в Україні з'явиться ще одна партія під проводом Саакашвілі.

"У Грузії Михайло Ніколозович програв вибори - два рази в парламент, президентські і місцеві. У себе на батьківщині Саакашвілі - політичний лузер. Я переконаний, що дуже скоро українцям стане ясно, хто він такий насправді. Всі побачать його справжнє обличчя. Як і грузини - українці дадуть такому лідеру свою оцінку", - зазначив Анатолій Урбанський і додав, що в облраді чекають оцінки Порошенка з приводу висловлювань Саакашвілі.

Нагадаємо, в понеділок голова Одеської обласної адміністрації Михайло Саакашвілі подав у відставку, звинувативши Порошенка в невиконанні обіцянок.

Саакашвілі очолював Одеську область з кінця травня 2015 року.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram