ГоловнаПолітика

Рабинович, Бакулін і Білецький жодного разу не голосували від початку сесії

За п'ять пленарних тижнів відбулося вже 860 голосувань.

П'ять депутатів Верховної Ради, в тому числі втікачі Сергій Клюєв і Олександр Онищенко, жодного разу не голосували з початку сесії. Троє інших депутатів - це Вадим Рабинович ("Опоблок"), Євген Бакулін ("Опоблок") і Андрій Білецький (позафракційний).

Фото: facebook.com/cvu.ngo

Комітет виборців України відзначає в фейсбуці, що з початку сесії минуло вже п'ять пленарних тижнів, за цей час відбулося 860 голосувань.

"Доволі важко знайти якісь виразні пояснення відвертого нехтування своїх прямих обов'язків. Тим паче, коли ми бачимо, як, наприклад, Вадим Рабинович у цей час займається активним розвитком своєї партії. Або Віталій Чепинога (БПП), який є дуже активним у соцмережах, голосував лише чотири рази протягом 5-ї сесії", - заявив Олексій Кошель, голова Комітету виборців України.

Також дуже низькі показники голосування (менш ніж 10), мають Костянтин Жеваго (позафракційний), Євген Мураєв (позафракційний), Іван Фурсін ("Воля народу"), Сергій Льовочкін ("Опоблок"), Юхим Звягільський ("Опоблок").

З іншого боку, участь у понад 99% голосувань узяли депутати Іван Спориш (БПП), Віктор Пинзеник (БПП), Ігор Васюник ("Народний фронт").

Серед лідерів фракцій і груп найбільш дисциплінованим виявився Олег Березюк ("Самопоміч"), він брав участь у 94,53% голосуваннях. Показник спікера Андрія Парубія - 95,81% голосувань.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram