ГоловнаКультура

Альмодовар відмовився виходити на публіку через офшорний скандал

Презентація нового фільму "Джульєтта" відбулася без режисера.

Альмодовар відмовився виходити на публіку через офшорний скандал
Фото: EPA/UPG

Іспанський режисер Педро Альмодовар скасував усі публічні заходи, пов'язані з виходом його нового фільму, після того, як виявилося, що він і його брат Агустін присутні у "Панамських документах". Про це йдеться у блозі Arts Beat на NY Times.

Альмодовар не приїхав на прем'єру "Джульєтти" у Барселоні у вівторок і в Мадриді у середу. Крім того, режисер вирішив скасувати фотосесії і заплановані інтерв'ю, оскільки вважає, що журналістів зараз більше цікавлять його фінансові справи, а не творчість.

Брати Альмодовари були пов'язані з фірмою Glenn Valley Corporation, зареєстрованою на Британських Віргінських островах, яка працювала в період 1991-1994 років. Агустін Альмодовар, який займається справами свого зоряного брата, підтвердив, що він заснував цю фірму на початку 1990-х за рекомендацією радників для можливої міжнародної експансії належної їм компанії El Deseo.

"Я відповідав за всі деталі, пов'язані з управлінням компанією, тоді як він [Педро Альмодовар] присвятив себе творчим аспектам. Я глибоко шкодую, що завдав шкоди публічному іміджу свого брата", - заявив Агустін.

У широкий прокат новий фільм Альмодовара виходить у п'ятницю, 8 квітня.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram