ГоловнаПолітика

Глава АКБ призначив заступників з правоохоронної роботи і фінансів (оновлено)

Стала відома офіційна адреса Бюро

Глава АКБ призначив заступників з правоохоронної роботи і фінансів (оновлено)
Фото: dyvys.in

Глава Антикорупційного бюро Артем Ситник призначив заступником з правоохоронної роботи Анатолія Новака. Про це він розповів на брифінгу.

Представляючи підполковника Новака, Ситник розповів, що це людина "з великим досвідом у спеціальних підрозділах", останній рік Новак нібито провів у зоні АТО. Має три вищі освіти, кандидат економічних наук. Раніше він обіймав посаду голови Київської асоціації ветеранів спецпідрозділу Служби безпеки України "Альфа".

Глава АКБ також зауважив, що призначив заступника з фінансів, але не повідомив його імені. 

Обновление. За даними "Українських новин", мова йде про Тетяну Варварську, яка раніше працювала заступником гендиректора інформаційного агентства "Укрінформ". Перед цим працювала у Міністерстві фінансів, де пройшла шлях від головного економіста до заступника директора департаменту з фінансово-економічних питань. За освітою - фінансист, закінчила Київський національний торговельно-економічний університет.

З четвертим заступником Ситник поки не визначився.

Ситник також уточнив, що офіс Бюро знаходиться не на самій Севастопольській площі, як казав прем'єр Арсеній Яценюк, а на розташованій неподалік вулиці Василя Сурикова, 3.

Нагадаємо, що першим заступником Ситника є Гізо Углава, колишній заступник головного прокурора Грузії.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram