ГоловнаПолітика

Комітет з питань нацбезпеки наполягає на підвищенні виплат військовим

Пашинський закликав дозволити депутатам воювати за Батьківщину

Комітет з питань нацбезпеки наполягає на підвищенні виплат військовим
Фото: Макс Левин

Комітет з питань національної безпеки і оборони наполягає на ухваленні низки законопроектів щодо поліпшення грошового забезпечення військовослужбовців.

Про це заявив голова комітету, член фракції "Народний фронт" Сергій Пашинський, відповідаючи на запитання журналістів після завершення погоджувальної ради, інформує прес-служба партії.

"Виконана серйозна робота. Цього тижня багато законопроектів щодо грошового забезпечення, щодо гарантій тих, хто в полоні, заручників і т.д.", - заявив Пашинський.

Відповідаючи на уточнювальне запитання щодо конкретних цифр, представник "Народного фронту" сказав: "У нас зараз триває війна. Питання грошового забезпечення визначатиметься фінансовими можливостями Кабміну, вони зараз дуже скромні. Але я впевнений, що ця проблема за один день не вирішується, тому вирішуватимемо по змозі".

Пашинський також прокоментував законопроект №1771, який зніме заборону на участь в АТО народних депутатів. За його словами, зараз є багато різних інсинуацій, однак кілька народних депутатів висловлюють готовність стати на захист Батьківщини. "Ми надаємо їм таку можливість, подавши відповідний законопроект", - резюмував Пашинський.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram