ГоловнаПолітика

Міноборони РФ підтвердило відхід російської армії від кордону

У пунктах постійної дислокації військові почнуть підготовку до зими

Міноборони РФ підтвердило відхід російської армії від кордону
Архив
Фото: informvest.com

З'єднання та військові частини Південного військового округу Росії, що завершили навчання в Ростовській області, повертаються в пункти постійної дислокації. Про це повідомило в неділю, 12 жовтня, управління прес-служби та інформації Міноборони РФ.

"З'єднання і військові частини Південного військового округу, що завершили заходи планового бойового навчання на полігонах і міжвидових навчальних центрах у Ростовській області та пройшли підсумкову перевірку за літній період навчання, почали повертатися в пункти постійної дислокації", - йдеться в повідомленні.Після повернення в пункти дислокації війська почнуть готувати техніку до осінньо-зимового періоду.

Як зазначає Міноборони, за літо війська Південного військового округу відпрацювали весь комплекс заходів з бойового узгодження підрозділів. В ході польових виходів військовослужбовці успішно виконали навчально-бойові завдання, відпрацювали нормативи здійснення маршів, розгортання польових таборів, виконали залікові вправи з тактичної, вогневої, інженерної та медичної підготовки.

Нагадаємо, раніше президент Росії Володимир Путін доручив міністру оборони Сергію Шойгу почати повернення в місця постійної дислокації військ, які брали участь у літніх навчаннях у Ростовській області, йдеться про 17,6 тисячі військовослужбовців.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram