ГоловнаПолітика

РНБО: солдати РФ маскуються під бойовиків "ДНР"

Ситуацію в зоні бойових дій узято під контроль, запевняють у раді

 РНБО: солдати РФ маскуються під бойовиків "ДНР"
Фото: www.facebook.com/uacrisis

Незважаючи на очевидні факти агресії, росіяни продовжують маскуватися під терористичні підрозділи: використовують відповідні прапори і знищують ознаки приналежності до регулярних російських військ.

Про це йдеться у зведеннях інформцентру РНБО.

"Незважаючи на відверте вторгнення російських військ в Україну, ситуацію в зоні бойових дій узято під контроль", - сказано в повідомленні.

Підрозділи бойовиків пересуваються під прикриттям вогню, обстрілів з установок «Град» і артилерії. Коригування обстрілів відбувається за допомогою безпілотників.

У РНБО також повідомляють, що у Старобешевому через артобстріл пошкоджено будівлю лікарні. Бойовики обстріляли Комсомольське (Старобешівський р-н), кілька снарядів влучили в адмінбудівлю місцевого рудоуправління.

Сьогодні о 13 годині терористи скоїли 8 мінометних обстрілів блокпоста українських військових у районі населеного пункту Фрунзе Луганської області. Військовослужбовці відкрили вогонь у відповідь.

Сили антитерористичної операції завдали точкові артилерійські удари по позиціях бойовиків у передмісті Луганська та ліквідували групу бойовиків.

Нагадаємо, прес-центр АТО повідомив, що українська авіація знищила колону російської техніки, яка рухалася від Кутейникового на Металіст (Луганська область). Також знищено на етапі формування колону техніки, яка рухалася із Зугреса на Іловайськ (Донецька область).

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram