ГоловнаПолітика

МЗС РФ не сумнівається, що у Слов'янську стріляв "Правий сектор"

Звідки в Росії такі дані, не повідомляють

МЗС РФ не сумнівається, що у Слов'янську стріляв "Правий сектор"
Сожженные машины на блокпосту в Славянске

МЗС Росії заявило, що на блокпост у Слов'янську напали "бойовики так званого "Правого сектору".

"У ніч проти 20 квітня у Слов'янську було порушено пасхальне перемир'я. Унаслідок збройного нападу бойовиків так званого "Правого сектору" загинули ні в чому невинні мирні громадяни. При цьому мешканцями міста були захоплені автомашини нападників, у яких виявлено зброю, карти аерофотозйомки цього району, символіку "Правого сектору", - сказано в повідомленні.

Варто зазначити, що в мережі з'явилося відео з машинами, на яких нібито приїхали нападники. Вони повністю спалені, жодної символіки, тим паче - карт, у них залишитися не могло.

"Російська сторона обурена цією провокацією бойовиків, яка свідчить про небажання київської влади приборкати і роззброїти націоналістів і екстремістів. Дивує, що ця трагедія сталася вже після підписання 17 квітня ц.р. в Женеві Заяви за підсумками чотиристоронньої зустрічі представників Росії, США, ЄС і України, яка містить заклик утриматися від будь-яких насильницьких дій, залякування і провокацій. Російська сторона наполягає на неухильному виконанні українською стороною взятих на себе зобов'язань із деескалації ситуації на Південному Сході України", - підсумувало російське МЗС.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram