ГоловнаПолітика

Співробітників "Альфи" в Слов'янську розстріляли російські диверсанти

Командував розвідувально-диверсійною групою Стрєлков

Співробітників "Альфи" в Слов'янську розстріляли російські диверсанти
Фото: Макс Левин

Збройний напад на співробітників спецпідрозділу "Альфа" Служби безпеки України в Слов'янську Донецької області здійснила російська розвідувально-диверсійна група під командуванням офіцеру спецпризначення Головного розвідувального управління Генштабу Збройних сил Російської Федерації Ігоря Стрєлкова.

Про це сказав один з керівників департаменту контррозвідки Віталій Найда у середу на брифінгу в Києві, повідомляє Інтерфакс-Україна.

"Перед прибуттям до України Стрєлков виїжджав до Москви, де отримував інструктажі з приводу характеру діяльності на території України. Встановлено, що члени розвідувально-диверсійної групи у складі понад 30 осіб під командуванням Стрелкова здійснили збройний напад на співробітників СБУ, під час якого загинув 1 працівник СБУ і троє були поранені", - сказав Найда.

Нагадаємо, раніше повідомляли, що у Слов'янську Донецької області від рук бойовиків загинули четверо людей. Двох офіцерів СБУ застрелили на блокпосту на під'їзді до міста, а машину з цивільними розстріляли прямо посеред вулиці.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram