ГоловнаПолітика

Начальника Генштабу Ільїна ушпиталили із серцевим нападом у Севастополі

Після розмови з головою ради Олексієм Чалим

Начальника Генштабу Ільїна ушпиталили із серцевим нападом у Севастополі
Фото: http://new-sebastopol.com

Начальника Генерального штабу Міністерства оборони Юрія Ільїна 27 лютого ушпиталили із серцевим нападом у реанімацію військово-медичного клінічного центру Кримського регіону в Севастополі.

Про це на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook повідомив колишній начальник українського військового телецентру "Бриз" Мирослав Мамчак.

Повідомляють, що в четвер відбулася робоча зустріч Ільїна з головою ради Олексієм Чалим, головою міськради Юрієм Дойниковим, першим заступником колишнього голови Севастопольської міськадміністрації Федором Рубановим, представниками силових структур.

Які питання обговорювали - ніхто таємницю не розкрив, але, вийшовши з адміністрації, Олексій Чалий зробив заяву, що жодна зі сторін не зацікавлена в силовому розв'язанні ситуації та у кровопролитті.

Нагадаємо, Юрія Ільїна призначили начальником Генерального штабу 19 лютого 2014 року, зробив це нині вже колишній президент Віктор Янукович.

Нагадаємо, 22 лютого Ільїн заявляв, що армія залишається вірною народу і не буде втягнена в політичний конфлікт, а також запевняв, що не виконуватиме злочинних наказів.

Згодом були оприлюднені документи про те, що 20 лютого він наказав кільком військовим частинам перемістити екіпіровані й озброєні групи для розгону Майдану.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram