ГоловнаПолітика

Активісти звільнили чотири адмінбудівлі в регіонах, - МВС

Активісти звільнили Львівську, Тернопільську й Івано-Франківську ОДА та будівлю облради в Полтаві

Активісти звільнили чотири адмінбудівлі в регіонах, - МВС
Фото: lviv.ua

Активісти вже звільнили приміщення КМДА у столиці, а також облдержадміністрацій у Львівській, Тернопільській, Івано-Франківській областях і будівлю облради в Полтаві в рамках виконання умов закону про амністію.

Про це повідомили в прес-службі МВС України.

Також, згідно з повідомленням, тривають заходи з розблокування та відновлення руху автотранспорту вулицею Грушевського в Києві.

"Напередодні всім особам, які були затримані у зв'язку з масовими акціями в столиці і в регіонах і перебували під вартою, було змінено запобіжний захід на м'якіший", - нагадали в міліції.

Також у міліції запевнили, що не втручаються в процес звільнення будівель і не перешкоджають проведенню громадянами мирних акцій.

"Влада і надалі буде виконувати всі вимоги Закону України "Про усунення негативних наслідків та недопущення переслідування і покарання осіб з приводу подій, що мали місце під час проведення мирних зібрань", щоб він набув чинності, при цьому забезпечивши вирішення всіх спірних питань виключно мирним шляхом", - йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, в п'ятницю Рада ВО "Майдан" погодилася на умови закону про "амністію", за яким кримінальні справи проти активістів будуть закриті після звільнення будівель органів влади і кількох вулиць.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram