ГоловнаПолітика

В Одесі розпочався Форум євромайданів

Захід відкрився, незважаючи на перешкоди з боку влади

В Одесі розпочався Форум євромайданів
Фото: Думская.net

У суботу в Одесі розпочався другий Форум євромайданів - з'їзд представників громадських організацій і спільнот із різних міст, які підтримують курс України на євроінтеграцію.

Про це повідомляє одеське видання "Думская.net".

Серед учасників одеського з'їзду - делегати з Києва, Одеси, Харкова, Полтави, Львова, Маріуполя, Москви, Варшави, Парижа та інших міст. На з'їзді присутні представники різних організацій, зокрема Автомайдану, Правого сектора і АвтоДозору.

Як заявив голова оргкомітету заходу Андрій Юсов, всі без винятку бізнес-центри і всі готелі міста отримали від чиновників попередження про те, що надання приміщень та розміщення учасників форуму недоцільно. "Власників приміщень, з якими домовилися, попередили, що їх чекає несподіване і тривале вимкнення світла", - додав він.

Першими перед учасниками виступили представник московської групи підтримки Євромайдану, російський підприємець Павло Шелков, представник польського комітету солідарності з Україною Томаш Ґорбовський, делегат від паризького Євромайдану Анна Гармаш і модератор однієї з секцій форуму, художник Олександр Ройтбурд.

Нагадаємо, перший форум євромайданів відбувся 11 січня в Харкові.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram