ГоловнаПолітика

Соратники Тимошенко влаштовували провокації у лікарні, - ДПтС

У відомстві заявили, що екс-прем'єр погрожувала їх співробітникам.

Соратники Тимошенко влаштовували провокації у лікарні, - ДПтС
Фото: www.ukrgazeta.com

Держпенітенціарна служба України заявляє, що лідери Об'єднаної опозиції Арсеній Яценюк, Олександр Турчинов та Григорій Немиря влаштовували в провокації ЦКЛ №5 у Харкові та вимагали проведення наради в палаті екс-прем'єра Юлії Тимошенко.

Про це повідомили в прес-службі ДПтС, додавши, що опозиціонери вже залишили лікарню.

Зокрема, за даними ДПтС, представники опозиції намагалися пошкодити двері, наносячи по них удари руками і ногами. На прохання співробітників пенітенціарної служби та медичного персоналу ЦКЛ не порушувати спокій у лікарні, вони не реагували. Тимошенко, у свою чергу, відмовлялася перебувати в палаті, і заявляла про свої наміри постійно перебувати в коридорі, зазначили в пенітенціарній службі.

Крім того, як зазначають у ДПтС, екс-прем'єр також погрожувала співробітникам ДПтС, якщо їй не дозволять провести партійну нараду в лікарні, відмовитися від всіх реабілітаційних процедур і виконання рекомендацій німецьких лікарів.

У зв'язку з цим ДПтС України "вважає за необхідне поінформувати громадськість про ці провокації, щоб уникнути чергових неправдивих заяв на нашу адресу від народних депутатів БЮТ".

Нагадаємо, сьогодні керівництво Качанівської колонії відмовило Тимошенко у зустрічі з Яценюком, Турчиновим та Немирею.

Тимошенко лягла на підлогу перед входом у свою палату і відмовляється вставати на знак протесту проти недопуску до неї лідерів Об'єднаної опозиції.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram