ГоловнаПолітика

Апеляційний суд відмовив "Нашій Україні" у позові проти ЦВК

У партії заявили, що комісія вплинула на майбутні результати голосування.

Апеляційний суд відмовив "Нашій Україні" у позові проти ЦВК
Фото: www.segodnya.ua

Київський апеляційний адмінсуд відмовив партії "Наша Україна" у визнання недійсною постанови Центрвиборчкому про затвердження кандидатур від НУ-НС в окружкомах.

Про це йдеться в повідомленні прес-служби партії.

"Суд відмовився задовольнити вимогу партії "Наша Україна" відновити її законне право бути представленою в окружкомах, чим фактично втрутився в організацію виборчого процесу і непрямо здійснив вплив на майбутні результати голосування", - прокоментувала рішення суду прес-секретар партії Ірина Ванникова.

На думку партії, список кандидатур до окружкомів, представлений фракцією НУ-НС, складено без урахування квоти НУ й узгодження з партією, що й послужило причиною подачі позову.

Нагадаємо, партія "Наша Україна" 29 серпня оскаржила в Київському апеляційному адмінсуді рішення Центрвиборчкому про затвердження кандидатур в окружкомах від НУ-НС.

Зазначимо також, що партія "Свобода" має намір оскаржити у Вищому адмінсуді відмову Київського апеляційного адмінсуду визнати недійсною постанову Центрвиборчкому про утворення окружних виборчих комісій.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram