ГоловнаПолітика
Спецтема
Парламентские выборы

Ар'єв попросив "УДАР" не бити "нишком"

Політик нагадав, що "ударовці" обіцяли разом з опозицією перемогти конкурентів.

Ар'єв попросив "УДАР" не бити "нишком"
Фото: http://ukranews.com

Народний депутат від фракції НУ-НС Володимир Ар'єв заявив, що до представників партії "УДАР" немає довіри, оскільки вони не виконали політичних домовленостей.

Про це він заявив

LB.ua, коментуючи звинувачення в застосуванні чорних технологій під час виборчої кампанії. На його думку, "ударовці" ще не бачили дійсно брудних передвиборних технологій через свою "молодість у великій політиці".

"Наприклад, фото лідера з кримінальним авторитетом могло бути значно гіршим. А щодо "Не вір" - як можна вірити, коли обіцяли не висувати кандидата від "УДАРу" у 218 окрузі (Святошинський і Оболонський райони Києва - LB.ua), а потім раптом виявляється, що він є? Без попередження. Так само, як і на переговорах з

Об'єднаною опозицією - сюрпризи дізнаєшся з новин. Тому і довіри немає", - зазначив Ар'єв.

Політик припустив, що уникнути взаємного протистояння можна, але тільки "не потрібно завдавати іншим ударів нишком. Негарно".

Зокрема, таким фактом є обіцянки однопартійців Кличка спільно перемогти колишнього "ударівца" Лева Парцхаладзе, який балотується в окрузі №218 у Києві.

При цьому Ар'єв упевнений, що Центрвиборчком не ухвалить жодних рішень із приводу зняття його кандидатури з реєстрації, оскільки це не передбачено законом.

Нагадаємо, партія "УДАР" Віталія Кличка звинуватила Об'єднану опозицію "Батьківщина" в активному використанні технологій чорного піару.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram