ГоловнаПолітика

Янукович упевнений в падінні рівня корупції в Україні

Бізнес, переконаний Президент, повинен сприймати державу як надійного партнера.

Янукович упевнений в падінні рівня корупції в Україні
Фото: president.gov.ua

Президент Віктор Янукович переконаний, що заходи з детінізації національної економіки і боротьби з корупцією призведуть до зростання інвестпривабливості України.

Про це він сказав під час наради з адміністративно-господарським активом Харківської області, інформує прес-служба Глави держави.

За його словами, державна політика України спрямована на продовження роботи щодо поліпшення інвестиційного клімату і створення максимально сприятливих умов для інвесторів.

"Ми повинні створювати з вами такі умови. У державній політиці ми йдемо в цьому напрямку і далі будемо йти", - зазначив Президент.

Він додав, що саме на створення сприятливих інвестиційних умов спрямовані реформування фіскальної сфери, заходи щодо детінізації національної економіки і боротьба з корупцією.

"Рівень корупції буде падати - і це буде свідчити про те, що інвестор буде більше довіряти нашій країні", - сказав Янукович. Бізнес, переконаний він, повинен сприймати державу як надійного партнера.

Президент також підкреслив, що влада буде докладати всіх зусиль для розвитку ефективних механізмів державно-приватного партнерства.

Також він підкреслив, що створення сприятливих умов для розвитку малого і середнього бізнесу є однією з важливих передумов поліпшення добробуту громадян. За його словами, підтримка і стимулювання підприємницької активності повинні бути в числі базових пріоритетів в роботі місцевої влади.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram