ГоловнаПолітика

Азаров пообіцяв фінансову підтримку невеликим населеним пунктам

У невеликих містах проживають дві третини населення України.

Азаров пообіцяв фінансову підтримку невеликим населеним пунктам
Фото: analitica.kiev.ua

За словами прем'єр-міністра Миколи Азарова, уряд щорічно буде збільшувати фінансову підтримку районних центрів і невеликих населених пунктів.

Про це прем'єр заявив сьогодні на брифінгу в Білій Церкві Київської області в рамках своєї робочої поїздки, повідомили в прес-службі КМУ.

"Ми і надалі значну увагу будемо приділяти розвитку країни. І не тільки великим містам, обласним центрам, а й районним центрам і невеликим містам. Увага до районних центрів, невеликих міст буде зростати, і ми все більше і більше коштів будемо виділяти на їх підтримку", - сказав Азаров.

За його словами, в таких невеликих містах проживають дві третини населення України.

Голова уряду наголосив, що в нього залишилися гарні враження від робочої поїздки в Білу Церкву. Зокрема, за його словами, за останні два роки значно покращала дорожня інфраструктура, побудовано сучасні медичні заклади і повністю забезпечено місцями в дитячих садках усіх охочих.

Сьогодні ж Азаров відкрив у Білій Церкві реконструйований консультативно-діагностичний корпус міської дитячої поліклініки.

"Нарешті в Білій Церкві з'явився сучасний медичний заклад, не гірший, ніж у будь-якій європейській країні. Ця поліклініка відповідає абсолютно всім європейським стандартам лікування дітей", - зазначив глава уряду.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram