ГоловнаПолітика

Янукович нагородив призерів Олімпіади

Президент вручив державні нагороди 24 олімпійцям.

Президент Віктор Янукович привітав переможців і призерів Олімпійських ігор, їхніх тренерів і всю українську збірну.

Про це повідомляє прес-служба голови держави.

Зустріч з українськими олімпійцями відбулася сьогодні в Лівадійському палаці в Ялті.

Янукович висловив спортсменам слова подяки. "За вашу мужність, за вашу відданість спорту і Батьківщині велика вам подяка і низький вам уклін", - сказав він.

Президент високо оцінив рівень майстерності, продемонстрований українськими спортсменами - чемпіонами світу,

боксерами Василем Ломаченком й Олександром Усиком, фехтувальницею Яною Шемякіною, важкоатлетом Олексієм Торохтієм, а також жіночою четвіркою з академічного веслування та каноїстом Юрієм Чебановим. Ці спортсмени, зазначив Янукович, вписали "золотими літерами свої імена в історію світового та вітчизняного спорту".

Голова держави також подякував за виступ іншим українським спортсменам, які досягли високих результатів, але не отримали нагород. Він висловив переконання, що ці спортсмени - майбутнє українського спорту і їхні перемоги ще попереду.

Президент вручив державні нагороди 24 олімпійським переможцям і призерам Олімпійських ігор, які завоювали медалі у 20 видах змагань.

Голова Національного олімпійського комітету Сергій Бубка від імені олімпійської збірної України подякував Президентові за підтримку і подарував йому символ Олімпійських ігор - факел, привезений із Лондона.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram