ГоловнаПолітика

Тимошенко можуть силою доправити на суд, - Власенко

Але колишня голова уряду, за словами Власенка, навіть ходити не може.

Тимошенко можуть силою доправити на суд, - Власенко
Фото: EPA/UPG

Захисник екс-прем'єр-міністра Сергій Власенко заявляє, що тюремники готуються до незаконного доправляння його підзахисної Юлії Тимошенко на засідання Київського районного суду Харкова 23 липня у справі ЄЕСУ.

"Влада поширює брехливі заяви про те, що Юлія Тимошенко нібито качає прес, піднімає штангу і майже готова представляти Україну на Олімпійських іграх у Лондоні. Насправді це зроблено лише з однією метою, щоб підготувати українське суспільство і громадян до тих протиправних незаконних дій, які влада хоче вчинити щодо Юлії Тимошенко для її силової, незаконної доставки в зал судового засідання 23 липня", - сказав Власенко, повідомлено на сайті Тимошенко.

Захисник наголосив, що протягом останніх двох тижнів Юлія Тимошенко не може робити навіть лікувальної фізкультури через погіршення стану здоров'я. "Мушу зазначити, що навіть коли проводили лікувальні заняття, у зв'язку з тим, що Юлія Тимошенко не може самостійно пересуватися, їх проводили в положенні лежачи, на спеціальному медичному обладнанні", - наголосив він.

Власенко також вважає абсурдною інформацію про підготовку втечі Тимошенко. "Особливо "пікантно" це виглядає на тлі того, що Юлія Тимошенко не те що бігати, вона ходити не може. Тому неможливо організувати навіть похід, а не те що втечу", - наголосив захисник.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram