ГоловнаПолітика

Чечетов назвав опозицію об'єднанням "тушок"

Під це визначення, на думку "регіонала", підпадають Яценюк, Катеринчук, Гриценко і Кармазін.

Чечетов назвав опозицію об'єднанням "тушок"
Фото: http://ukrday.com.ua

Нардеп від Партії регіонів Михайло Чечетов заявив, що опозиція складається зі зрадників.

Про це повідомляє прес-служба Партії регіонів.

"Сьогодні "Батьківщину", її прапор віддають "тушкам". "Тушкою" БЮТ номер один є Яценюк, який прийшов у велику політику під прапорами Ющенка, але видав його з кон'юнктурних міркувань, приєднавшись до "Батьківщини". Катеринчук, Гриценко, Кармазін також були в політсилі Ющенка - це ті самі "тушки", - вважає політик.

"Тобто, з одного боку, опозиція заявляє, що "тушок" у її лавах не буде ніколи, і що з "тушками" треба боротися, а з іншого боку, лідери опозиційних партій, яких "Батьківщина" притягує до себе, - це "тушки". Питається, кого вони приведуть до нового парламенту? Зрадників!", - підкреслив Чечетов.

"9 політичних партій на минулих виборах також не мали можливості пройти в парламент, тому що рейтинг у них був "нижче плінтуса". І що вони зробили? Об'єдналися, поставивши на чолі Ющенка. Де тепер НУ-НС? Ті самі "тушки" зрадили Ющенка", - нагадав політик.

Він зазначив, що "Батьківщина", набираючи "тушок", створює опозицію зрадників.

"І ця так звана Об'єднана опозиція створюється тільки для того, щоб "доповзти до корита", але як тільки мета буде досягнута - це об'єднання відразу ж розвалиться", - заявив парламентар.

Депутат також висловив думку, що фракція БЮТ розвалиться ще до наступної сесії.

"Фракція б'ютівців вже розкладається", - сказав він. "Багатьом б'ютівцям сьогодні плюнули в обличчя, щоб звільнити місце в списку "тушкам". І більшість членів фракції БЮТ обурює той факт, що вони не можуть потрапити в список, хоча багато хто з них у цій політсилі ще від її витоків. Тому після з'їзду більшість депутатів цієї фракції, ображені тим, що не потрапили в список, стануть індивідуальними політичними гравцями і будуть приймати рішення так, як вважатимуть за потрібне", - зазначив політик.

"І на цьому прикладі українці побачать так звану єдність опозиції ще до виборів", - заявив парламентар і додав, що це негативно позначиться на результаті опозиції на виборах.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram