ГоловнаПолітика

Басейн у лікуванні Тимошенко не передбачено, - лікар

У харківській клініці вважають, що стан здоров'я екс-прем'єра стабільний.

Басейн у лікуванні Тимошенко не передбачено, - лікар
Фото: www.lrp.lt

У харківській лікарні повідомили, що стан здоров'я екс-прем'єра Юлії Тимошенко стабільний і дозволяє реалізовувати всі плани лікування, складені німецькими лікарями з клініки "Шаріте".

Про це заявила лікуючий лікар Тимошенко з ЦКЛ № 5 "Укрзалізниці" Ірина Фурса.

"На сьогодні ми досягли такого стану, коли призначені процедури необхідно просто проходити за часом, вони повинні "накопичитися", а вже після закінчення загального курсу їх, можливо, коригуватимуть. Зараз потрібен час", - сказала вона.

Однак, скільки часу знадобиться, Фурса не уточнила, зазначивши, що регенеративні здібності в кожного пацієнта відрізняються.

Щодо заяви німецьких медиків про відсутність басейну, який може знадобитися для лікування Тимошенко, Фурса зазначила, що в плані терапії басейн поки не передбачено. Що ж стосується заяв про нестачу сонячного світла (на думку медиків із клініки "Шаріте", це ускладнює вироблення вітаміну Д в організмі і, відповідно, не сприяє лікуванню), Фурса уточнила, що в екс-прем'єра є можливість у сонячні дні перебувати на світлі доволі тривалий час - у приміщенні, де вона приймає процедури.

Нагадаємо, лікар лікарні "Шаріте" Аннет Райсхауер заявила, що для лікування екс-прем'єра України Юлії Тимошенко необхідний басейн.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram