ГоловнаПолітика

Іващенкові прописали лікувальну фізкультуру

Екс-міністра в Київському СІЗО вкотре оглянула медична комісія.

Іващенкові прописали лікувальну фізкультуру
Фото: obozrevatel.com

Комісія фахівців МОЗ і Державної пенітенціарної служби України рекомендувала колишньому в.о. міністра оборони Валерію Іващенкові проведення контрольного інструментального обстеження і призначила лікувальну фізкультуру.

Про це йдеться в повідомленні прес-служби ДПтСУ.

У повідомленні наголошується, що комісія провела медогляд підсудного Іващенка в Київському СІЗО №13 у понеділок, 28 травня.

За результатами проведеного огляду медики констатували: стан здоров'я Іващенка порівняно з результатами попереднього медогляду не погіршився, є задовільним і відповідає перебігу його захворювання.

"З метою динамічного спостереження за станом здоров'я В.Іващенка лікарями було рекомендовано підсудному Іващенкові проведення контрольного інструментального обстеження і призначено лікувальну фізкультуру", - уточнили в ДПтСУ.

Нагадаємо, на початку травня адвокат Іващенка заявив, що у його підзахисного, який досі перебуває в Київському СІЗО, розвинувся набряк ніг. 14 травня після чергового медогляду комісія МОЗ і ДПтС дійшла до висновку: попередні діагнози Іващенка підтверджені, стаціонарне лікування йому не потрібно.

Печерський районний суд Києва засудив колишнього в.о. міністра оборони України Валерія Іващенка до 5 років позбавлення волі. Колишній чиновник перебуває під вартою з 25 серпня 2010 року.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram