ГоловнаПолітика

Заставного обрали головним тернопільським "фронтовиком"

В області вже думають про вибори й об'єднання "Фронту Змін" із "Батьківщиною".

Заставного обрали головним тернопільським "фронтовиком"
Роман Заставный
Фото: segodnya.ua

Головою Тернопільської обласної організації партії "Фронт Змін" обрали екс-мера Тернополя Романа Заставного.

Як повідомили в прес-службі облорганізації "Фронту Змін", відповідне рішення ухвалили делегати чергової конференції обласної організації політичної партії.

Під час засідання партійці обговорили суспільно-політичну ситуацію в державі та практичні кроки з об'єднання двох найбільших опозиційних партій

"Фронту Змін" і "Батьківщини".

Представники всіх районів запевнили, що готові до об'єднання на своєму рівні заради збереження державності.

"Ми сьогодні живемо в непростий час, коли інстинкт самозбереження домінує в кожної людини. А влада зосередилася на тому, щоб спекулювати на цьому. Тому ми повинні бути відважними - і тоді перемога буде за нами", - підкреслив під час свого виступу новообраний керівник обласної організації "Фронту Змін" Заставний.

Делегати конференції також обговорили технічні моменти формування штабів, подальшого співробітництва депутатів місцевих рад, а також ухвалили резолюцію, в якій заявили про свою підтримку дій лідерів опозиції Арсенія Яценюка і Юлії Тимошенко, які вирішили йти на вибори однією командою.

Нагадаємо, у партію

"Фронт Змін" Заставний вступив у вересні 2011 року. До цього керував обласною організацією партії "За Україну!", яку очолив у квітні 2010 року.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram