ГоловнаЕкономікаБізнес

Аеропорт "Бориспіль" має намір закупити 11 автобусів МАЗ за 103,2 млн гривень

Автобуси призначені для перевезення пасажирів по аеропорту.

Аеропорт "Бориспіль" має намір закупити 11 автобусів МАЗ за 103,2 млн гривень
Фото: xn--80aon

Міжнародний аеропорт "Бориспіль" домовився з київською компанією "Будшляхмаш" про закупівлю 11 автобусів виробництва Мінського автомобільного заводу за 103,185 млн гривень.

Про це свідчить документація, оприлюднена в системі державних закупівель ProZorro.

Згідно з документацією, аеропорт закуповує 6 перонних автобусів 2019 року випуску з автоматичною коробкою передач і загальною місткістю не менш ніж 100 пасажирів, сидячих місць - не менш ніж 12. Також до переліку закупівлі входять 5 пасажирських автобусів 2019 року випуску з автоматичною коробкою передач і загальною місткістю не менш ніж 105 осіб, сидячих місць - не менш ніж 30.

Термін постачання перонних автобусів становить 240 календарних днів із дня отримання постачальником авансу, пасажирських - 60 днів.

Нагадаємо, 6 листопада Крюківський вагонобудівний завод показав новий дизель-поїзд ДПКр-3, який буде використовуватися на маршруті Київ - аеропорт "Бориспіль".

Поїзд має три вагони. Два з них оснащені силовими установками потужністю 588 кВт, ще один вагон - проміжний - безмоторний. Усього в трьох вагонах - 170 місць для пасажирів, для посадки і висадки передбачено 12 двостулкових автоматичних вхідних дверей - по чотири на кожен вагон.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram