ГоловнаЕкономікаБізнес

Компанія "Автострада" почала ремонт об'їзної дороги під Золотоношею Новости компаний

Роботи планується закінчити у 2020 році.

Група компаній "Автострада", заснована українським підприємцем Максимом Шкілем, яка виграла тендер на реконструкцію об'їзної дороги під Золотоношею Черкаської області, приступила до капітально-відновлювальних робіт.

Згідно з документацією Черкаського управління автомобільних доріг, на ділянці автодороги, що проходить в об'їзд Золотоноші - від автозаправки на виїзді з села Нова Дмитрівка до Черкаського кільця - буде вмостять абсолютно нове сучасне покриття з використанням провідних будівельних технологій. Згідно із затвердженим графіком робіт, цього року будівельна компанія оновить половину вказаної ділянки, інші роботи будуть виконані у 2020 році.

Планується, що на підйомах і спусках дорогу повинні розширити на 1 м, окрім цього, по всій протяжності її обладнають сучасним освітленням та зупинками громадського транспорту.

"Група компаній "Автострада" використовує виключно сучасну техніку європейського виробництва, при цьому ми інвестували кошти у новий асфальтобетонний завод у Черкаській області і забезпечили понад 100 нових робочих місць. Незважаючи на те, що через блокування тендерних процедур роботи на цій ділянці почалися наприкінці дорожньо-будівельного сезону, наша команда працює з 7 ранку до пізнього вечора, щоб встигнути виконати половину робіт вже цього року", - зазначив засновник "Автостради" Максим Шкіль.

Зараз працівники "Автостради" знімають зношене дорожнє покриття потужними фрезами WIRTGEN і вирівнюють основу щебенево-піщаної сумішшю. Наступним кроком заплановано триетапне укладання основного асфальтобетонного покриття товщиною понад 30 см.

Група компаній "Автострада" - спільне українсько-німецьке підприємство з автопарком із понад 200 одиниць сучасної автодорожньої техніки і командою з більш ніж 500 робітників.

Серед інших проектів компанія також виконує ремонтні роботи на ділянках транснаціонального транспортного коридору "GO-Highway" у Вінницькій області.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram