ГоловнаЕкономікаБізнес

"Бориспіль" спростував інформацію про підготовку страйку в аеропорту

Інформація не відповідає дійсності.

"Бориспіль" спростував інформацію про підготовку страйку в аеропорту
Фото: mtu.gov.ua

Міжнародний аеропорт "Бориспіль" спростовує інформацію про можливий страйк своїх працівників. Про це повідомила прес-служба аеропорту.

"Останнім часом у соціальних мережах і ЗМІ поширюється недостовірна інформація з приводу нібито страйків працівників аеропорту "Бориспіль" і паралізації його роботи. Звертаємо увагу на те, що інформація є некоректною, маніпулятивною і вводить в оману", - сказано в повідомленні.

Аеропорт повідомляє, що відстежує діяльність усіх юридичних осіб і фізичних осіб - підприємців відповідно до генерального договору.

"Ситуація, яка виникла з ТОВ "Аерохендлінг", має ознаки точкової і ніяк не впливає на роботу аеропорту "Бориспіль", - сказано в повідомленні.

Аеропорт "Бориспіль" працює у штатному режимі і закликає колег користуватися інформацією з офіційних джерел і перевіряти факти, перш ніж поширювати інформацію.

Нагадаємо, раніше в ЗМІ з'явилася інформація про те, що незалежна профспілка авіапрацівників ТОВ "Аерохендлінг", що займається наземним обслуговуванням пасажирів аеропорту "Бориспіль", планує страйк через трудовий конфлікт між працівниками і керівництвом компанії.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram