ГоловнаЕкономікаБізнес

Лоукости YanAir літатимуть у Швецію, в Ірак і Німеччину, а SkyUp - у Францію

Українським авіакомпаніям збільшили частоту рейсів у Китай і Болгарію.

Лоукости YanAir літатимуть у Швецію, в Ірак і Німеччину, а SkyUp - у Францію
Фото: airport.kherson.ua

Державна авіаційна служба України схвалила заявки авіакомпанії SkyUp (Київ) на виконання рейсів із Києва до Парижа і Ніцци, а також із Харкова до Парижа, йдеться в прийнятому рішенні, оприлюдненому на сайті Державіаслужби.

29 березня 2019 року в Державіаслужбі відбулося засідання комісії з розгляду питань прав на експлуатацію повітряних ліній. За підсумками цього засідання, українському авіаперевізнику SkyUp дозволили регулярно - по три рази на тиждень - літати з Києва і Харкова до Парижа, а також двічі на тиждень - з Києва в Ніццу.

Крім того, Державіаслужба задовольнила запит SkyUp на збільшення частоти з двох до трьох рейсів на тиждень у напрямку Київ - Санья (Китай).

Також комісія дозволила авіакомпанії YanAir літати тричі на тиждень з Києва та Одеси в Стокгольм (Швеція), з Одеси - в Ербіль і Сулейманію (Ірак), а також у Дюссельдорф (Німеччина).

Крім того, Державіаслужба дозволила авіакомпанії "Міжнародні авіалінії України" (МАУ, Київ) літати з Києва в Гетеборг (Швеція) з частотою сім рейсів на тиждень і збільшила частоту польотів для МАУ в напрямку Київ - Бургас (Республіка Болгарія) до п'яти на тиждень.

Нагадаємо, 31 березня 2019 року термінал F в аеропорту «Бориспіль» відновив свою роботу через п'ять років перерви. Поки що термінал працює в тестовому режимі, але в перший день своєї роботи він оформив уже 27 рейсів. Оновлений авіатермінал обслуговуватиме бюджетні авіакомпанії і чартерні перельоти, зокрема рейси лоукостера Ryanair.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram