ГоловнаЕкономікаБізнес

Аналітики назвали найкращих українських керівників компаній, - опитування

Рейтинг складено на основі опитування журналістів і аналітиків.

Аналітики назвали найкращих українських керівників компаній, - опитування
Фото: korrespondent.net

Найкращі українські керівники компаній, банків і держпідприємств увійшли до рейтингу "50 капітанів бізнесу", опублікованого в журналі "Кореспондент" 25 жовтня.

"Рейтинг складено на основі опитування журналістів і аналітиків. Експертам ставили два запитання: про публічну репутацію того чи іншого керівника і про його внесок в економічні результати компанії", - пояснили в редакції журналу.

Переможцем рейтингу став гендиректор ТОВ "Нова Пошта" Олександр Бульба. Також до п'ятірки лідерів увійшли: Олексій Вадатурський ("Нібулон"), Ігор Смілянський ("Укрпошта"), Володимир Лавренчук ("Райффайзен Банк Аваль") і Муса Магомедов (Авдіївський коксохімічний завод).

У рейтингу є топ-менеджери, призначені на свої посади відносно недавно.

"Голова правління ПриватБанку Петр Крумханзл. Його було призначено на нинішню посаду в січні 2018 року, а раніше займав пост головного операційного директора фінансової компанії Home Credit China", - наголошується в рейтингу.

Крім того, до рейтингу увійшов Дмитро Шимків, який у вересні цього року став головою виконавчої ради управляючої компанії ПАТ "Фармацевтична фірма «Дарниця»". До цього він займав посаду заступника голови Адміністрації Президента України, а в 2009-2014 роках очолював українське представництво корпорації Microsoft.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram