ГоловнаЕкономікаБізнес

"Нова пошта" підвищила тарифи на доставку

Ціни зросли на 2-5 гривень через подорожчання палива.

"Нова пошта" підвищила тарифи на доставку
Фото: e-news.su

"Нова пошта" з 25 жовтня підвищила тарифи на доставку. Компанія пояснює це зростанням цін на паливо, пише "Інтерфакс-Україна".

"Ми підвищуємо тарифи на 2-5 грн на основні послуги вперше із серпня 2017 року, тоді як ціни на паливо, від якого залежить багато в нашому бізнесі, виросли на 8 грн за літр за той самий період", - заявив директор "Нової пошти" Олександр Бульба.

Тарифи на пересилання відправлень за схемою "відділення-відділення" зросли таким чином:

  • вагою від 1 до 2 кг - на 2 грн, до 20 грн;
  • вагою до 5 кг - на 5 грн, до 25 грн;
  • вагою до 10 кг - на 5 грн, до 30 грн;
  • вагою до 20 кг - на 5 грн, до 35 грн.

Вартість відправлень вагою до 30 кг збільшилася на 10 грн - до 50 грн. Доплата за 1 кг вантажів вагою понад 30 кг при доставці по Україні зростає на 0,5 грн.

У той самий час у прес-службі зазначили, що тарифи на доставку вантажів по місту й області залишаються без змін. Не змінюються також тарифи на доставку шин і дисків.

"Нова пошта" - це заснована у 2001 році українська компанія, що забезпечує сервіс експрес-доставки документів, вантажів і посилок для фізичних осіб і бізнесу.

Мережа "Нова пошта" складається з більш ніж 2300 відділень, понад 1400 поштоматів для видачі/прийому посилок і 40 сортувально-перевантажувальних терміналів.

Загальна кількість співробітників компанії перевищує 23 000 осіб.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram