ГоловнаЕкономікаБізнес

Сенсація: нова перемога фартового гравця «Лото-Забава» з Черкащини Новости компаний

Сенсація: нова перемога фартового гравця «Лото-Забава» з Черкащини

Під час розіграшу 998-го тиражу лотереї «Лото-Забава», який відбувся 23 вересня 2018 року, сталася неймовірна подія. У конкурсі «Багаті та Відомі» фортуна посміхнулася Олександру Древалю з села Старий Коврай (Черкаська область) - почесному учаснику «КЛУБУ МІЛЬЙОНЕРІВ« М.С.Л.», який знову опинився в студії улюбленої лотереї. Олександр Миколайович не залишав своє улюблене хобі навіть після виграшу 15 квітня 2018 року - 1 000 000 гривень.

Тоді щасливчик отримав статус 288-го мільйонера «Лото-Забави». Незабаром він приїхав до Києва, щоб взяти участь в подарунковій програмі «Два дні з життя мільйонера» і отримати чек з рук улюблених ведучих - Лариси Руснак і Анатолія Гнатюка. В рамках ексклюзивної програми на прохання переможця оператор державних лотерей «М.С.Л.» влаштував Олександру Древалю і його доньці приватну екскурсію Києво-Печерською Лаврою і поїздку в знамените Межигір'я з відвідуванням «Хонки» і музею ретроавтомобілів.

Цікаво, що ще до того, як стати мільйонером, Олександр Древаль встиг вже двічі побувати в студії «Лото-Забава» в якості основного гравця. Таким чином приїзд на прямий ефір 23 вересня став уже четвертим візитом переможця в студію. Почесний мільйонер виявився в білому ряду на місці №24, і колесо конкурсу «Багаті та Відомі» обрало саме його. Олександр Миколайович миттєво виграв 50 000 гривень, а в кінці розіграшу подвоїв суму свого призу в Супергрі і виграв 100 000 гривен.

23 вересня в 998-му тиражі також був виграний приз в категорії «три горизонталі з однією пільговою підковою». Розділили виграш в 1 000 000 гривень двоє гравців - з Одеської та Харківської областей. Перший майбутній власник 500 000 гривень придбав свій щасливий квиток №0154774 в Одесі на точці продажу лотерейних квитків, яка перебуває за адресою: вул. Шклярука, 6. Другий улюбленець фортуни, який виграв 500 000 гривень, купив квиток № 0099425 в м.Ізюм (Харківська область) на фартовій точці за адресою: вул. Фрунзе, 40-А.

Оператор державних лотерей «М.С.Л.» вітає всіх переможців 998-го тиражу і радить звернутися на гарячу лінію за телефоном 0 (800) 21 00 65 для отримання консультації з оформлення виграшу.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram