ГоловнаЕкономікаБізнес

"М.С.Л." починає боротьбу з нелегальними лотереями Актуально

19 липня 2018 року юристи "М.С.Л" разом зі ЗМІ зафіксували незаконну діяльність з розповсюдження лотерей та незаконне використання бренду оператора державних лотерей "М.С.Л.". Це заклади у м. Києві на Чоколівському бульварі, 37, і на вул. Басейна, 10.

Фото: msl.ua

Фото: msl.ua

Ці заклади маскують свою протиправну діяльність під розповсюдження державних лотерей ТОВ "М.С.Л.". Контрафактне програмне забезпечення містить логотипи і найменування державних лотерей, які випускаються і проводяться ТОВ "М.С.Л.", зокрема, Лото Золото, Золотий тріумф тощо. Або використовують заборонене програмне забезпечення, яке може буде кваліфіковане як азартні ігри.

Під час огляду ігрових залів за вказаними адресами юристи "М.С.Л." виявили такі порушення:

  • незаконне використання знаків для товарів і послуг, кольорів оформлення та елементів дизайну без дозволу лотерейного оператора "М.С.Л."
  • незаконне використання копій ліцензій "М.С.Л." без укладеного партнерського договору
  • неправдиве інформування про факт розповсюдження білетів державних лотерей ТОВ "М.С.Л." та присвоєння грошей, отриманих шляхом обману гравців і правоохоронних органів.

Фото: msl.ua
Фото: msl.ua
Фото: msl.ua

З метою фіксації можливого факту ведення незаконного грального бізнесу в цих установах юристи "М.С.Л." викликали поліцію.

За цими фактами порушено кримінальні провадження. Оператор державних лотерей "М.С.Л." буде уважно стежити за тим, як правоохоронні органи будуть проводити слідство і яких результатів воно досягне.

Георгій Ложенко, президент компанії "М.С.Л.": "Таких нелегальних закладів під брендом "М.С.Л." вже більше, ніж легальних - понад 2000 по всій Україні. Наш бренд незаконно використовується вже не один рік. І одночасно формується громадська думка про велику мережу "М.С.Л.", яка займається не лотерейною діяльністю. Хочу попередити всіх нелегалів - ми прийдемо до кожного з вас, залучимо ЗМІ і будемо вимагати від правоохоронних органів закриття таких точок. Імена власників цих закладів будуть оприлюднені".

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram